Muziek Genre Band

Band - Iron Laiden

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In 2018 op:

Kanaalrock

 Filmpje:


 

 Iron Laiden

Iron Maiden is dé heavy metal machine van de jaren '80. Een tour van 150 optredens binnen een jaar draaide ze de hand niet voor om. Ze hebben altijd hard en professioneel gewerkt en geen buitensporig gedrag nodig gehad om hun nummers te verzinnen. Op Paul Di'anno na natuurlijk.

Elk album had een nieuw concept. Niet alleen de uiterlijke kenmerken kregen een nieuw thema, ook de klank en sound was nieuw. Steeds werd er door middel van een ander concept en thema een nieuwe muzikale, maar ook beeldende wereld gecreëerd. Je wordt steeds meegenomen op een andere reis. De hoes paste bij de muziek, maar ook het podium werd aangekleed naar de hoes. Hierdoor was Iron Maiden naast de muziek alles behalve saai.

Als je t over Iron Maiden hebt, heb je het natuurlijk ook over Steve Harris. De onuitputtelijke draaiende motor van de band. Hij heeft de band opgericht en schrijft alle muziek. En alsof spelen in Maiden nog niet genoeg is, speelt hij daarnaast ook nog met zijn andere zelf opgerichte band British Lion.

Om een lang verhaal kort te maken, gewoon luisteruh...

Iron Laiden is de female fronted Iron Maiden tribute band van Europa! Iron Laiden speelt naast alle klassiekers (meezingen gegarandeerd), ook nummers die door Maiden zelf niet meer live gespeeld worden. Combineer dat met ons groots aangeklede Maiden podium, inclusief meerdere Eddies.
Of er nou 50 of meer dan 1000 man publiek staat. Ons doel is om iedereen een echte Maiden avond te laten beleven en samen met onze Eddies alle klassieker mee te laten blèren.
Daarnaast durven we onze bassist Harald Thierry de beste Maiden bassist te noemen, want hij komt wel eng dicht in de buurt van Steve Harris zelf

Dit mag je niet missen!
Iron Laiden is gonna get you!

Aanvullende informatie

  • Genre: Rock, Metal
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Muziek voor een: Rockfestival, Metalfest

Zoek

Filter Bands

Geef je mening

Populairste bands

Binnenkort

Video's

Facebook

Geef je mening